Äntligen framsteg!

Idag körde vi lite hundträning, uppletande! Först så gick vi en promenad och sedan band vi upp hundarna, Uzka och Steina tillsammans. Först var det rätt gapigt från Uzkas sida men hon lugnade sig och fick ju då komma ut och leta upp sina två föremål. Men vi var så nöjda med hennes sätt att leta så vi sa att hon ska få ett uppletande till! Så efter Uzka gjorde Steina ett uppletande och Uzka stod bredvid mig och kunde faktiskt vara lugn största delen av tiden, still, tyst och uppmärksam! Duktig Uzka!!! 😀

Uppletande nr 2 blev större och med 4 st föremål. Hon jobbade verkligen hela tiden och letade hela tiden och när hon hittade något kom hon direkt in med föremålen till mig! Jag är verkligen jättenöjd för vi har kämpat som dårar med att få henne att komma in med de hon får tag i! Så känns verkligen som om vi kommit en bit på väg!!!

Efter detta så fick hon sitta uppbunden medans Steina och Marie tränade lite lydnad, detta har verkligen inte gått innan men idag gick det! Kanske inte går imorgon men vad gör det, hon har ju visat att hon faktiskt kan ibland!

Hoppas på mer träning i veckan med skruttan!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Äntligen framsteg!

  1. ladusvalans skriver:

    Heja er!
    Hon behöver nog bara explodera lite så kan hon vara lugn sen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s