Bennie

LPI II Festival’s Digitalis 2001-04-09 / 2008-09-22

Hälsa: HD A, AD 1, Öga ua
Mentalitet: Känd mental status
MT 99p
Utställning: HP
Lydnad: LPI & LPII startad i Elitklass, resultat Här
Bruks: Lägreklass sök

Bennie, du kom till mig en härlig sommardag, jag hade ju fått hem dig!

Inget kunde gå fel och allt var underbart! I hela 7 underbara år fick jag leva tillsammans med dig och vi delade så mycket tillsammans.

Vi gick våran första kurs, upplevde våran första tävling och fler skulle det bli. Det fanns dom som trodde att du och jag inte skulle fixa det men vi visade alla vad du gick för.

Jag har inte haft en hund som gav mig en sån wow känsla som du, du jobbade för mig, med mig och den känslan kommer alltid finnas kvar! Nästan allt jag kan lärde jag mig genom dig, min vän.

Men sommaren 2008 när vi tränade i trädgården så skrek du till när du skulle hämta din boll det hände något med ditt ben. Jag kunde inte förstå vad men efter lite vila trodde jag det skulle släppa, jag hade fel. Efter 2 operationer, vila och ömhet var du fortfarande halt, vad skulle jag ta mig till? Min älsakde vän har ont! Men det fanns inget mer jag kunde göra och du blev sakta sämre.

Dina sista dagar var underbar, vi jobbade tillsammans igen det var du och jag. Du fick följa med och träna lydnad och fast du haltade så viftade du glatt på din svans, hoppade och studsade som en galning. Vi hann med ett besök i sökskogen och du älskade det! Jag kunde inte titta för jag grät över att du på kvällen skulle ha ont utan att jag skulle kunna förklara varför.

Den 22 september är en dag som jag alltid kommer att minnas för det var dagen som du lämnade mig och jag väntar till den dagen vi ses igen!

Tack för den tiden vi fick tillsammans min älskade vän! Jag saknar och kommer alltid att älska dig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s